onsdag 13. oktober 2010

Personkarakteristikk

Han har mørkt brunt/ sort hår som er trukket i en lang sleik fra pannen og bakover, ned til bakerst i nakken, men han har ikke hår på sidene av hodet. Det er barbert bort. Personen har mørke øyenbryn som står til stil med håret, litt stor karakteristisk nese, og store smilehull som gir ham et snilt ansikt. Huden hans er lys brun av natur, så det vises at han ikke er fra Norge. Han er en lang kar, med en kraftig kroppsbygning og brede skuldre. 

Personen er spontan, alltid åpen for noe nytt og når han kommer inn i et rom fyller han hver krink og krok med glede. Ved at han åpner munnen og ler, er det umulig at andre ikke følger trenden. 

Klær og mote er en av hans store lidenskaper, så han takker aldri nei til en bytur med venner. Å kjede seg er det verste han vet, så han prøver alltid å finne på noe. Da er fotball, PlayStation og TV en løsning, men fester og utenlandsturer er det mest ønskede. Å reise til store byer rundt om i verden er noe han aldri kan få nok av, og er det anledning til å shoppe. Ja da kan jeg love deg at han ikke nøler med å komme i gang.

Alt i alt er personen kjempehyggelig og godhjertet. Han gjør ikke en flue for treden, og jeg ser ikke for meg en person som ikke klarer å bli glad i ham. Han er en ekte venn.

1 kommentar:

  1. Du VISER fram denne personen ved å beskrive utseendet hans, interessen for klær og at han ikke liker å kjede seg, Espen. Fint! :-) Men du viser ikke hvorfor han er godhjerta, det blir bare en påstand fra din side. Du kunne også i større grad ha VIST hans spontanitet. Bruk "vise-teknikken" når du skal karakterisere personer i ev. framtidige noveller. :-)

    SvarSlett